Відкриття сезону , та змагання в Шумську!

Все почалося з того, що в Рокет Школі вирішили провести змагання по карпфішингу , до участі запрошували всіх бажаючих, і ми з кумом Андрієм, вирішили взяти участь у цих змаганнях, тому що ми є учасниками Рокет Школи ,і представляли її на турнірі разом з СК Рокет і ДР. КАРП . Для нас ця риболовля була першою в році, тобто була й відкриттям сезону!
Підготовку ми почали ще з зими , думали над тактикою, доукомплектовувалися, так всього і не купили…ціни високі . Назву команді придумали просту і логічну - «А .Теам» , що в перекладі – команда Андріїв

. Наша ціль, цих змагань, була – добре виступити, а потім ,коли дізналися імена учасників змаганнь, нам потрібно було везіння з вибором сектора, так як більшість учасників кидають вудками до 140 метрів, а окремі команди професіоналів, з досвідом змаганнь, ще далі… вони могли б з легкістю нас перекрити, що в кінці змаганнь і сталося… . Конкурувати з ними було б важко якби в нас був не крайній сектор. Тому я вирішив тягнути крайній сектор

, думали 9-й, але я тягнув другим , Саша Снайпер перший, встиг витягнути 9 сектор. То я вирішив 10 витягнути

Приїхали в 10 сектор, почали розкладати речі ,організовувати місце ловлі

. Після старту змаганнь, , закинули вудки в воду на авось ,без маркерування ,тому що доскладували наш табір, поки складали, Андрій встиг зловити карпика ,через 40 хв після старту змаганнь, правда не залікового, але це вже радувало ,так як відбулася перша покльовка.

Потім в мене сталися дві покльовки з інтервалом в хвилину, один карпик на 900грам, а інший 1 кг ,це була перша залікова риба.

Ми почали маркеритися ,знайшли плавний перепад глибини, і трохи далі від його вирішили зробити нашу точку лову. Кормилися на 80 метрах, ловили з точки і за її межами…
На другий день ,на ранішньому закормі, обірвали спомб, від того моменту в нас змінилася тактика, кормити прийшлося ракетою і це було дуже важко.. , ми не могли за одну годину висипати стільки ж корму як спомбом, тому включили в тактику -корміння сипухою, шарами з різаними бойлами , ну і ракетою… Це дало непоганий результат на 2 добу, Андрій мав багато покльовок

в мене клювало не часто в той день , але я не розчаровувався

далі ми збільшували масштаби закорму, розраховували на пік покльовок на 3 добу.

Немаючи досвіду змаганнь, ми проспали тактику сусідів з ліва, які зрозуміли, що з нами потрібно робити

, вони перебудували тактику вночі …я це зрозумів коли вийшов на нічне перезакидання, сусіди ловили по пейджеру без звуку..відразу закралися думки, що нас планують перекрити, але все по чесному, сусіди крайні вудки, що з нашої сторони почали кидати, дуже далеко за горизонт

,і ніч третьої доби і частково ранок в нас були зі слабими покльовками

,в той час як команда Карп Детектор витягувала рибу за рибою, думаю якби їм ще трохи часу, вони б вийшли на перше місце

. Карп Детектори виправдали свою назву, вичислили карпа і почали ловити, це був справжній професіоналізм і урок для нас, що на змаганнях розслаблятися не можна.
Дуже сподобалася команда Вдала Рибалка ,вони впевнено, без зайвих рухів і нервів поступово ловили рибу ,видно було досвід і професіоналізм. Вразили далекі по відстані закорми спомбом ,одночасно два учасники команди двома спомбами,бомбили свою точку кормом. Рибу вони ловили наче по графіку

.
Спочатку я невірив, що можемо виграти турнір , але коли на другі сутки ,ми наловили трохи риби , такі думки почали закрадатися і ввімкнулося шалене переживання за результат.

Наша команда змогла відірватися на декілька кілограм і вийти на перше місце

. Потім, в неділю в ранці ,перед закінченням змаганнь, ми сиділи і дивилися як клює карп в команди Карп Дететктор, здавалося ,що вони одні з всіх учасників ловлять, потім кльов поступово послабився і зупинився у всіх команд , тільки ще відбулося пару поодиноких покльовок по берегах, а в нас 2 сходи

.
Нам зіграло на руку те, що кльов припинився коли ми ще лідирували ,це дало змогу виграти турнір

Якби клювало протягом всього ранку ми можливо і не потрапили б в призи, або «натрощили» ще більше риби

! В нас за турнір на двох 33 покльвки: 4 незасіклося, 1 сход, 17 залікових риб, 11 не залікових . От так фартовість сектора і відсутність кльову в кінці змагань , зробило з нас чемпіонів цього турніру.
Турнір пройшов цікавоі весело,хоча дуже потомилися, організатори і судді провели все на високому рівні. Дякую Рокет Школі і її керівнику Юрію Тарасюку за чудові змагання!

Дякую всім учасникам за чудову компанію!!!!

(Вибачаюсь на перед ,що можливо когось не згадав, чи образив. Писав тільки за сусідній сектор ,тому що саме роблять інші сектора майже не було видно, «Карп Детектор» не ображайтеся!)