Doc » 03 серпня 2015, 15:58
Цими вихідними Rocket-Школа провела виїзну зустріч з своїм другом, наставником, партнером та меценатом - Владом Бугайом. Зустріч пройшла на нашій улюбленій водоймі в Шумську.
Влад, завітав до нас з Кубку України, що проходив в Прилбичах, завоювавши там приз за найбільшу рибу (короп 15.330) :

І так! Доки в Прилбичах проходили завершення змагань, визначення та нагородження переможців, ми виїхали з Рівного. На решті мені випала нагода зробити по дорозі кілька фотографій мальовничих місць нашого краю, якими я завжди милуюся :

Прибувши на місце, ми стали швиденько розкладати табір, а погода нас в цьому стимулювала
:

Згодом приїхав Влад. Після всіх приготувань, маркерування, кліпсування та закидання :

ми зібралися біля його намету й почали мучити запитаннями
Влад дуже щира та відкрита людина! Відверто ділився досвідом та своїми думками з того чи іншого приводу. Він провів нам майстер-клас не лише з карпфішингу, а й з лову хижої риби спінінгом і, навіть, з кулінарії
:

В такій теплій та дружній обстановці час летів дуже швидко
Вечоріло ... Ми швиденько перезакинулись :

й приступили до приготування юшки, шашлику і т.д. :

Паралельно милуючись заходом сонечка :

Далі дружня вечеря, рибальськи байки розмови про наболіле ...

Якби не втома Влада після 3-добових змагань, ми, напевно, сиділи б до ранку
Хоча, довго спати мені все рівно не дав ось цей дикий красень :

No comments ...

Вранці виявилося, що Богдану вночі теж не спалось
:

Влад! Щиро дякую тобі за цю зустріч та подарунки! Ми всі з нетерпінням чекатимемо на наступну!
Модератор (від латинського moderor - стримувати).
- За це повідомлення автора Doc подякували: 3
- KacIIep (14 серпня 2015, 07:41), Komandos (03 серпня 2015, 16:37), Козак (03 серпня 2015, 21:41)