Доброго вечора шановні! Випросивши вихідний було бажання вибратись на риболовлю, но насамперед це для мене тренування щоб більше набратися досвіду, покращити техніку,тактику в пошуку риби,швидкість і тому подібне!!! Прибув на водойму десь о дев'ятій годині так як на передодні святкував Масляницю, з чим Вас всіх і вітаю! Поволі ішов до місця лову я прокручував у голові на що ловить в плані мормишки який розмір,колір,леску яку використовувать схилявся на те що вітру практично не було вирішив працювати з леской 0,052 Sunline Powerd Ayu Vip Plus і мормишкой 1,5 вагою 0,12г, колір мідь,золото,сталь! Рибка спочатку була пасивною до неї треба було підібрати ключик( про ключик пізніше).
В улові була плотва,краснопірка,підлящик і супер бонус Линок вагою 600г., клювало практично тільки на опускання плавне рідколи на підйом! З линком боровся довго брав його на леску 0,058 Sunline Powerd Ayu Vip Plus так як порвав половину мормишок на 0,052 і мормишка кольору мідь, колега який був разом зі мною допомагав виважувати затемняв то прочищав лунку рибка була просто непідйомна матюків було багато но і емоцій також в досталь адреналін зашкалював!!! Почну з місця лову думаю неварто називати конкретно де але факт рибка клювала всюди а ключиком був до неї це кормовий мотиль 1кг и база з 10 лунок яка при кожному обході підкормлювалась а плотва то просто випльовувала мотиль коли в руки брав! От така була трудова рибалка! НХНЧ!!!
P.S. Отримавши зауваження на форумі хочу попросити вибачення у риболовів за привишення норм вилову, нині проходить добровільна акція по зарибленню Рівненських водойм до якої я і мій напарник організатор приложемо масу зусиль щоб зарибити наші водойми, відновити рибні запаси, і саме головне приложити масу зусиль і з допомогою Вас РИБАКІВ витіснути Браків з наших водойм, робити рейди робити щось а не тільки говорити!!! Отож не будьте байдужими подумайте про майбутнє, про підростающе покоління яке зохоче колись взяти вудку і зловити хоч карася!!