Чемпионат Черновицкой области мормишка

Змагання, які проводять інші обласні федерації риболовного спорту

Чемпионат Черновицкой области мормишка

Повідомлення MSB » 23 січня 2020, 07:32

ЧЕМПІОНАТ ЧЕРНІВЕЦКОЇ ОБЛАСТІ 26.01.2020.#838
ЗАТВЕРДЖУЮ

Президент ЧОФРС

______________ Овелько А.Ф.


ПОЛОЖЕННЯ
ПРО ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
З ВИЛОВУ РИБИ МОРМИШКОЮ З КРИГИ

1. Мета та завдання:
– популяризація традиційних видів спортивної рибалки;
– залучення широких верств населення до змістовного та активного відпочинку;
– виявлення кращих команд та спортсменів з вилову риби на мормишку.

2. Керівництво проведення Чемпіонату.
Загальне керівництво здійснює Чернівецька обласна Федерація риболовного спорту. Безпосереднє керівництво та проведення відкритого Чемпіонату покладається на головну суддівську бригаду, затверджену Чернівецькою обласною Федерацією риболовного спорту.
3. Термін та місце проведення
Відкритий обласний Чемпіонат з вилову риби мормишкою з криги проводиться 26 січня 2020 року з 7 до 17год. На Касперівському вдсх. с.Голігради. Змагання будуть проведені лише при товщині льоду 10см і більше.

4. Учасники змагань
До участі у Чемпіонаті допускаються команди та учасники всіх вікових груп, які подали попередні заявки та одержали погодження оргкомітету. Склад команди – 2 чоловіка.

5. Умови проведення Чемпіонату
Відкритий Чемпіонат Чернівецької області проводиться згідно «Правил проведення змагань з риболовного спорту з вилову риби мормишкою з криги», є особисто-командним, внесок з кожного учасника змагань 200 грн., діти до 16 років безкоштовно.

7.00-7.30 - реєстрація учасників,команд;
7.30-8.15 - інструктаж, жеребкування, відкриття змагань;
8.15-8.25 - перехід до зони лову;
8.25-8.30 - захід у зону лову;
8.30 - старт І туру;
11.00 - завершення першого туру;
11.00-12.15 підведення підсумків першого туру - обід - жеребкування другого туру;
12.15-12.25 перехід до зони лову;
12.25-12.30 - захід у зону лову;
12.30 - старт ІІ туру;
15.00 - завершення ІІ туру, фініш змагань;
15.00-16.30 зважування риби, підведення підсумків;
16.30 -17.00 - нагородження переможців, закриття змагань.

6. Нагородження
Переможці та призери нагороджуються цінними призами, грамотами та медалями.

7. Фінансові витрати

Витрати, пов’язані з придбанням цінних призів та медалей за рахунок спонсорів. Витрати, пов’язані з нагородженням, підготовкою місць змагань, харчуванням суддів та учасників Чемпіонату, за рахунок внесків учасників.

8. Безпека під час проведення змагань
Відкритий Чемпіонат проводиться у відповідності до Постанови Кабінету міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 “Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних заходів та культурно-видовищних заходів”.

9. Заявки
Попередні заявки подаються до 25 січня 2020 року на електронну адресу: wyuko@rambler.ru з обов’язковим дублюванням на сайті:
www.fishingsport.cv.ua/forum/ Оригінали заявок на участь у Чемпіонаті, завірені лікарем, подаються при прибутті на місце змагань головному секретарю суддівської колегії за годину до початку Чемпіонату.

Дане положення є офіційним запрошенням на Чемпіонат.

Особливі умови:
1. Виловлена риба зберігається учасниками у виданих номерних кульках, у секторі вилучається суддями для зважування і зберігається до кінця змагань.
2. Зважування проводиться суддями. До заліку приймається вся виловлена риба.
3. Тривалість змагань – 2,5години, в два тури.
4. Визначення особистих результатів здійснюється за найменшою сумою місць, зайнятих спортсменом на змаганні.
5. Командна першість визначається за найменшою сумою зайнятих місць у секторах членами команд.
6. Нагородження переможців відбудеться на місці проведення змагань, вручення нагород, призів та грамот проводитимуть організатори та спонсори.

Тел.для довідок 0503741837 керівник напрямку Карпюк Р.І.
MSB
 
Повідом.: 18
З нами з: 31 жовтня 2011, 14:21
Подякував (ла): 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Повернутись до Змагання, які проводять інші обласні ФРС

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість